avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri obtinerea declaratiei de valoare
Discuție deschisă în Traduceri

obtinerea declaratiei de valoare

Buna ziua! Am nevoie de serviciile unei firme specializate in servicii de traduceri-legalizari, (serioase!!!) in vederea obtinerii declaratiei de valoare a diplomei de bacalaureat, respectiv a celei de licenta, pentru inscrierea la o facultate in alta tara. Fiind in afara Romaniei, trebuie sa imputernicesc un reprezentant al acestei firme sa se ocupe de toata procedura in locul meu. Este cineve pe acest site care sa imi recomande o firma serioasa, profesionala in acest domeniu? Sau cineva care a avut o astfel de experienta, sau macar din auzite, sa stie cam cat costa un astfel de serviciu si care ar fi firmele cele mai recomandate? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 17:49, 14 Mai 2015
Am incercat sa ma pun in locul Dvs. si cred ca as incredinta acest proiect unei rude sau unui prieten avand in vedere ca documentele ce vor fi instrumentate sunt atat de importante... Pentru inceput, cred ca sectia consulara va poate oferi eventuale solutii in ceea ce priveste intreaga procedura, continutul procurii, termene si costuri pentru obtinerea documentului dorit.
Detalii:
[ link extern ]
L.C.
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2015
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut firma servicii traduceri-legaliazari pt declaratia de valoare cris_cd cris_cd Buna ziua! Am nevoie de serviciile unei firme specializate in servicii de traduceri-legalizari, (serioase!!!) in vederea obtinerii declaratiei de valoare a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc in germania. am primit de la parinti o casa ... Erlecht Erlecht Buna ziua. Locuiesc in Germania. Am primit de la parinti o casa in Romania ca donatie. Nu ma mai intereseaza casa caci nu mai vreau sa ma duc in Romania si as ... (vezi toată discuția)
Plângere pentru o traducere oficialã greºitã Schmetterling Schmetterling Buna ziua, Ma adresez voua deoarece nu stiu ce anume sa fac intr-o problema. Asa cum se intelege din titlul este vorba despre o traducere facuta gresit. Am ... (vezi toată discuția)