avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plangere penala a unui administrator de bloc de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plangere penala a unui administrator de bloc de locuinte

In urma cu 6 ani, vechiul administrator a lasat asociatia de proprietari cu o restanta la societatea care ne furnizeaza apa de 36000 lei. Am depus o plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Mures si ni s-a spus ca in instanta nu se poate face nimic, ca trebuie sa actionam civil. Lunar, societatea de apa ne aplica penalitatii si am ajuns la o restanta de 55000 lei, care atrage dupa sine sistarea apei curente. Ce putem face cu aceasta d-na administrator, care sta bine-merci acasa, fara sa raspunda penal pentru fapta comisa?

Alte discuții în legătură

Sistarea furnizarii apei potabile nicoleta15 nicoleta15 buna ziua! de ieri mi s-a intrerupt apa potabila la baie de catre asociatia de proprietari deoarece vecina de sub apartamentul eu s-a plans ca ii curge apa de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dalkia claudia_pana claudia_pana Buna dimineata, Ma numesc Pana Claudia, locuiesc in Ploiesti si m-am lovit de urmatoarea problema: Anul trecut (2009), in luna august ni s-a oprit ... (vezi toată discuția)
Vor sa opreasca apa rece Alexandru2 Alexandru2 Am si eu o intrebare presedintele si vice presedintele blocului impreuna cu administratorul vor sa opreasac furnizarea apei potabile prin ne plata ... (vezi toată discuția)