avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie artist plastic
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie artist plastic

Buna ziua. Poate cineva sa imi spuna, ce fel de autorizatie am nevoie sa obtin, ca sa pot face caricaturi/portrete la mare? Care este noua legislatie?
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - illustratii grafice ale unor personalitati alexandersone alexandersone Buna ziua, Sunt grafician si ma intereseaza daca am dreptul de a crea niste ilustratii cu personalitati istorice din Romania. Acestia sunt decedati si nu ... (vezi toată discuția)
Impartit pliante pe strada seres_zoltan seres_zoltan Buna, am o mica afacere, desenez portrete la comanda. Vreau sa impart pliante cu ofertele mele la portrete, promotii, etc, pe strada. Este legal? Imi va trebui ... (vezi toată discuția)
Cum pot face rost de autorizatie - artist vizual seres_zoltan seres_zoltan Buna ziua. Am talent la desen (portrete, peisaje) si as dori sa imi deschid o mica afacere din asta. Am inteles ca trebuie PFA pentru asta. Insa am nevoie si ... (vezi toată discuția)