avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Impartit pliante pe strada
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Impartit pliante pe strada

Buna, am o mica afacere, desenez portrete la comanda. Vreau sa impart pliante cu ofertele mele la portrete, promotii, etc, pe strada. Este legal? Imi va trebui o hartie sau vreo autorizatie de pe undeva? Daca da, despre ce e vorba, de ce acte as avea nevoie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 20:31, 2 Februarie 2015
Este legal. Este o forma de publicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot face rost de autorizatie - artist vizual seres_zoltan seres_zoltan Buna ziua. Am talent la desen (portrete, peisaje) si as dori sa imi deschid o mica afacere din asta. Am inteles ca trebuie PFA pentru asta. Insa am nevoie si ... (vezi toată discuția)
Autorizatii firma-obiect activitate alte forme de invatamant ninax ninax Buna ziua, Am si eu o intrebare la care nu mi-a putut oferi informatii nimeni,nici macar cei direct implicati. Am deschis o firma care are ca obiect de ... (vezi toată discuția)
Venit suplimentar adi1985 adi1985 buna ziua .Sunt casnica ,dar as dori sa am un venit suplimentar cu care sa pot sa imi mai ridic putin venitul in casa,am dat de multe oferte de genul acesta pe ... (vezi toată discuția)