avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... verificare periodica gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

verificare periodica gaze

va rog sa-mi spuneti ce se intampla daca nu chem ptr verif din 2 in 2 ani a gazelor. Adica ce sanctiuni sunt? Am facut revizia de 10 ani acum 2 ani si am primit notificare sa fac verificare ptr 2 ani. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Djomv , utilizator 16:55, 12 Ianuarie 2025
Da se opresc gazele până la efectuare

Milocek a scris:

va rog sa-mi spuneti ce se intampla daca nu chem ptr verif din 2 in 2 ani a gazelor. Adica ce sanctiuni sunt? Am facut revizia de 10 ani acum 2 ani si am primit notificare sa fac verificare ptr 2 ani. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rebransare la distrigaz (gdf suez bucuresti) nikoleta_steliana nikoleta_steliana Buna ziua, si inca o data felicitari ptr ca existati si ne bagati in seama pe noi, muritorii de rand, fara sa ne cereti bani!!! Astazi m-am confruntat cu o ... (vezi toată discuția)
Oprire a gazelor in bloc LEONY2003 LEONY2003 Duminica a fost constatata o scurgere de gaze la instalatia blocului. A fost contactat Distrigaz, acestia au intrerupt furnizarea de gaze si au trimis o ... (vezi toată discuția)
Refuz montare val3ros val3ros buna ziua...fac apel la bunavointa dumneavoastra pt a primii sfaturi legate de urmatorul caz.... ...asociatia de proprietari a fost notificata de Distrigaz ca ... (vezi toată discuția)