avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Exista vreo fapta de natura penala ori civila - fapta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Exista vreo fapta de natura penala ori civila - fapta penala care nu exista!

INVINUIT DE FAPTA PENALA CARE NU EXISTA ---Eu SC. YYY SRL fermier, cu de la mine putere ocup un teren agricol 2 ha. Fara acordul proprietarilor ,fara Contract de Arenda pe care il insamantez si il cultiv. Nu am desfiintat limitele de hotar,pentru ca nu existau. Nu am amenintat proprietarul pentru ca nu locuieste in localitate. Nu exista = Tulburare de Posesie art.256, Noul Cod Penal. asta in anul 2012. In anul 2013 - 2014 Tot cu de la mine putere dau acest teren agricol 2 ha. la schimb unei altui fermier , SC. FFF SRL. pentru al lucra. Fermierul SC. FFF SRL imi da 2 ha teren intr-o alta parte a comunei.pe care il lucrez. De ce fapta penala pot fi invinuit ? Dupa cunostiinta mea nu. Pentru ca Proprietarii de drept au decedat - Iar mostenitiri legali , NU AU DEZBATUT SUCCESIUNEA . Defuntul proprietar desii avea Titlu de Proprietate NU A FOST PUS IN POSESIE !!!! Daca nu au succesiunea facuta ... Ei mostenitorii, nu pot face dovada ca sunt proprierari de drept. Ei spun ca platesc impozitul pe teren la zii. intrebare ... DE CE FAPTA PENALA POT FII INVINUIT ...
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2015
soparla62, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 00:46, 16 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Asa am crezut si eu ... numai ca politistul imi spune sa fac dovada ca am platit darile care stat. Impozit pe castigurile realizate dupa acest teren! Mi-a dat termen sa fac dovada platilor.Mi-a facut un calcul pe care-l aratam mai sus Spre ex: castig realizat pe 1 ha teren 3500 lei / pe an agricol - M-a intrebat am platit nu am raspuns ,pentru ca nu am platit !
Mi-a spus ca Arendasii prin lege nu au voie sa faca schimb de terenuri intre ei ! Mi-a spus cum am putut sa iau terenul si sa fac schimb cu acel teren ? Ca este nu stiu ce din codul penal !. Imi tot spunea ca sie el daca era lua un teren al altei persoane si il dadea cuiva sa munceasca . Ca ce m-am facut stapan pe terenurile altora, Cum am avut tupeul sa mint si pe celalat arendas caruia iam dat terenul.. Ma facut excroc
Trebuie sa merg luni la politie. Habar nu am ce sa fac...
Mie imi pare inselaciune, dar vedeti dvs luni.
Politistul spune ca si evaziune fiscala

Alte discuții în legătură

Schimburi de teren intre fermieri, fara acordul proprietarului de teren telecomanda telecomanda Buna ziua, Doresc daca se poate un raspuns. Speta este urmatoarea: Un teren agricol de 2 ha, nu este arendat. Un fermier societate comerciala,, DDD,, fara ... (vezi toată discuția)
Atributii ofiter de politie la constatarea unei fapte de coruptie- atributii procuror judecatorie la constatarea unei fapte de coruptie telecomanda telecomanda Care sunt atributiile unui ofiter politist din cadrul unei politii municipale atunci cand constata ca intr-un simplu dosar de tulburare de posesie teren ... (vezi toată discuția)
Discutii juridice ContSters334078 ContSters334078 Va rog frumos sa ma invatati ce sa fac in urmatoarea situatie.Am mostenit 2 ha teren la succesiunea dupa parinti.Terenurile fiind la tara,au fost date in ... (vezi toată discuția)