avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum intru in posesia pamantului, cu legile astea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum intru in posesia pamantului, cu legile astea facute aiurea

noi suntem 5 mostenitori in urma decesului tatalui,mama fiind si ea in postura de mostenitoare,toti suntem in viata mai putin un frate care este decedat de 7 ani si din cate stim noi avea o fata,el fiind divortat cu mult inainte de a muri.Fata lui nu a fost nici la inmormantare si nici nu dezbate mostenirea si tocmai din aceasta cauza noi nu putem sa ne facem actele si sa dispunem de pamantul care il avem pe rol la primarie.Intrebarea mea este..exista vre-o lege care sa ne permita sa intram in posesia pamantului care il avem pe rol si in cazul in care vreau sa vand o portiune de pamant,se poate?noi nu stim nimic de fata fratelui decedat,va rog sa ma ajutati,daca exista o lege care sa ne permita sa nu depindem de aceasta fata care este total dezinteresata si care cel mai sigur nu o sa dezbata mostenirea tatalui ei si fratelui nostru niciodata,nu e corect,.....si nici bani nu avem sa o chemam in judecata,chiar daca am da de urma ei,ca nici nu stim nimic de ea,va rog frumos sa ma ajutati,multumesc
Cu mult respect,Elena Pantescu

Alte discuții în legătură

Cum intru in posesia pamantului daca nu gasesc un mostenitor pantescuelena pantescuelena Subiect: Cum intru in posesia pamantului, cu legile astea facute aiurea noi suntem 5 mostenitori in urma decesului tatalui,mama fiind si ea in postura de ... (vezi toată discuția)
Mosteniri succesive BoangherMihaela BoangherMihaela buna ziua. v-as ruga sa aveti mare rabdare sa-mi cititi mesajul si apoi sa-mi raspundeti. in 1964 s-a cumparat 1000 m patrati teren astfel: baloi elena 500m ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune antonya2feb antonya2feb In urma decesului tatalui meu am aproximativ 4000m teren mostenit de el in urma decesului mamei lui.El mai are 3 frati dintre care unul a decedat.Nu putem ... (vezi toată discuția)