avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire din indiviziune

In urma decesului tatalui meu am aproximativ 4000m teren mostenit de el in urma decesului mamei lui.El mai are 3 frati dintre care unul a decedat.Nu putem intra in posesia pamantului pentru ca in urma decesului fratelui tatalui meu, familia sa nu si-a facut succesiunea.Noi si ceilalti 2 frati am vrea sa intram in posesia pamantului...Mentionez ca toti acesti frati mostenesc pamantul de la mama lor decedata, pe a carui nume este si titlul de proprietate.Ce putem face?Astept un posibil raspuns:-/...Va multumesc
Cel mai recent răspuns: antonya2feb , utilizator 19:43, 12 Ianuarie 2011
Mergeti la notar si deschideti masa succesorala indicand toti mostenitorii !
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc!Ma voi duce la notar pentru lamuriri suplimentare...Aveti totusi idee cat ma costa o consultatie notariala privind aspectul prezentat mai sus?:hm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire (impartire bunuri din timpul vietii) Filimonmaria Filimonmaria Parintii vor sa ne lase mostenire mie si fratelui meu pamantul pe care il detin cu titluri de proprietate,respectiv tatal meu vrea sa ii lase fratelui meu ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia pamantului daca nu gasesc un mostenitor pantescuelena pantescuelena Subiect: Cum intru in posesia pamantului, cu legile astea facute aiurea noi suntem 5 mostenitori in urma decesului tatalui,mama fiind si ea in postura de ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia pamantului, cu legile astea facute aiurea pantescuelena pantescuelena noi suntem 5 mostenitori in urma decesului tatalui,mama fiind si ea in postura de mostenitoare,toti suntem in viata mai putin un frate care este decedat de 7 ... (vezi toată discuția)