avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Solicitare de reprezentare srl cu sediul la bloc, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Solicitare de reprezentare srl cu sediul la bloc, Bucuresti

Buna ziua,

Am expus problema aici: www.avocatnet.ro/content/for...

Doresc sa stiu (aproximativ bine-nteles) cam cat ar costa serviciile profesionale de reprezentanta a unui jurist sau avocat (din pacate nu cunosc care este diferenta), pentru urmatoarele:

1. Redactarea in favoarea firmei de: instiintari, notificari, etc. adresate catre Asociatia de Proprietari.
2. Reprezentarea firmei la discutii cu reprezentantul Asociatiei sau la sedintele Comitetului Executiv al Asociatiei / Adunari Generale ale Asociatiei.
3. Reprezentarea firmei in eventualele litigii adresate instantei legate de buna functionare a firmei in bloc.

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 30 Iunie 2009
10314, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 07:46, 1 Iulie 2009
Daca angajati un jurist ii veti plati salariu fix , cu contract de munca , iar daca veti colabora cu un avocat puteti incheia un contract de colaborare-iniferent cate dosare are firma (suma fixa), si separat platiti notificarile,etc.
ralucastefan2007 a scris:

Daca angajati un jurist ii veti plati salariu fix , cu contract de munca , iar daca veti colabora cu un avocat puteti incheia un contract de colaborare-iniferent cate dosare are firma (suma fixa), si separat platiti notificarile,etc.


Multumesc pentru clarificare, din ceea ce spuneti, inteleg ca un jurist are statut de angajat - spre deosebire de un avocat cu care se poate colabora doar ocazional in caz de nevoie fiind necesar un contract de colaborare.
Totusi, raman curios in privinta cuantumului onorariilor pentru serviciile pe care le-am listat in postul de mai sus. Daca cineva care citeste aici are vreo idee, va rog sa o postati, astfel incat eventualii beneficiari de servicii juridice vor putea determina daca spetele lor s-ar incadra in bugetul disponibil.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2009
10314, utilizator
Doar pentru punctul 3) Reprezentarea firmei in instanta .... minin 500 ron, din experienta noastra concreta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit nevoi personale fara garantie beqool beqool Buna. Am doua credite de nevoi personale, fara garantie, caror valoare totala este cca 65.000 de lei. Nu am mai achitat de luni ratele, primesc in ... (vezi toată discuția)
Caut colaboratori din intreaga tara malacka malacka Buna, sunt jurista la o firma de cercetare genealogica, singura din Europa de Est, SC FAMILY TYREE.SRL. Pentru informatii referitoare la firma, va rog sa ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv andreea20ro andreea20ro un act consitutiv poate fi intocmit si semnat de juristul firmei sau trebuie facut neaparat la un avocat? (vezi toată discuția)