buna ziua..
Sunt angajat in cadrul M.A.I., lucrez de cativa ani buni la un post de politie comunal.. stiu ca noi politistii nu avem o imagine prea buna si nu incerc sa deschid un topic pentru asta aici, spun doar ca nu toti sunt la fel:)
Eu am facut o un curs de fotografie artistica de doi ani de zile, pentru care am si diploma.. mai particip la exopzitii si concursuri in urma carora imi pot vinde fotografiile.. intrebarea mea este cum pot fi un artist fotograf care isi vinde fotografiile si care mai face si fotografii artistice la evenimente in urma carora sa fiu remunerat, intr-un cadru legal si fara a avea probleme la serviciul de politist:) pe scurt, in afara programului vreau sa fac fotografii, sa mai am un venit cinstit si sa platesc si taxe la stat pentru asta.. se poate legal si fara sa deranjez pe cineva in ROMANIA?:)
va multumesc anticipat
Asta am intentionat initial.. dar am auzit alte discutii "neoficiale" in care mi s a spus ca nu am voie.. asa imi este simplu sa imi fac un PFA si sa merg la evenimente sa tai si chitanta pentru serviciile prestate
Potrivit Legii 261/2003, art.96 alin.1, „funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statul special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului”.
multumesc frumos pentru sfaturi.. am decis sa fac o adresa catre Agentia Nationala de Integritate si Corpul National al Politistilor.. cum primesc un raspuns o sa anunt, poate va fi folositor si altora