avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... legea 263 2010
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

legea 263 2010

cap. iv pensi. Sectiunea 1 pensia pentru limita de varsta ART.58 unde pot optine oexpertiza medicala din care sa rezulte ca boala mea lupus exista inainte de comfirmarea prin biopsie.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:39, 15 Mai 2015
Mergeti la Comisia de expertiza medicala de pe langa Casa de Pensii cu toate actele medicale care pot dovedi faptul ca aveti handicap preexistent calitatii de asigurat (salatiat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea varstei standard de pensionare pentru persoanele incadrate in grad de handicap micaha micaha Buna ziua, Ma numesc M.C. Am varsta de 57 de ani si o vechime neintrerupta in munca de 35 de ani (in invatamant - profesoara). Am o boala congenitala: ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate Pensionescu Pensionescu Buna ziua ! Va rog frumos sa ma lamuriti in legatura cu intocmirea dosarului de pensionare de invaliditate. Situatia este urmatoarea; Lucrez la o fabrica de ... (vezi toată discuția)
Sotul meu are retinopatie pigmentara nedeianumarioara nedeianumarioara sotul meu are retinopatie pigmentara boala de oichi -are grad grav cu insotitor ,am fost la casa de pensii si am intrebat daca se incadreaza sa iasa la pensie ... (vezi toată discuția)