avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de inchiriere.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de inchiriere.

Daca societatea comerciala cu care am incheiat un contract de inchiriere cesioneaza partile sociale altui administrator,eu in calitatea de locator,nu trebuia sa-mi dau acordul si pentru cesionarea conrtactului de inchiriere?
Contractul de inchiriere nu se concesioneaza !

Dvs. ati incheiat contractul de inchiriere cu societatea X , si nu cu persoanele fizice, z,y,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere lichidare firma niculaucarmen niculaucarmen o societate a fost declarata insolventa. societatea a fost cesioanta de catre administratorul X care a provocat starea de insolventa a societatii. noul ... (vezi toată discuția)
Cesionare parti sociale si diminuare capital social srl nelud nelud Suntem asociati intr-un SRL numit in continuare B doua persoane fizice X,Y si un SRL Z reprezentat de persona fizica A . Se doreste: 1.- cesionarea ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale popapopa popapopa Buna ziua, Am urmatoarea speta: X cesioneaza catre Y partile sociale ale unei societati comerciale. Se procedeaza conform dispozitiilor legale, la Oficiul ... (vezi toată discuția)