avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Administrator SRL
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Administrator SRL

Buna ziua.
Am o mare problema si caut ajutor. Am fost administrator srl. Am ramas cu ceva datorii presupuse de Electrica SA. Este vorba de "chirie stalpi", am fost operator de televiziune prin cablu. Dupa 8 ani am un loc de munca linistit, ieri m-am trezit cu contul de salar blocat de o firma de recuperator, cu executor judecatoresc... Intrebarea mea ar fi: Ca fost srl-ist cu datorii sa zicem, justitia are dreptul sa-mi blocheze contul de salariu? Care ar fi diferenta intre proprietate personala, adica contul meu de salariu si societate cu raspundere limitata?
Consultati dosarul de executare de la executor precum si dosarul de la instanta ce a incuviintat executarea.
Multumesc ca ati citit mesajul meu... Intrebarea mea ar fi: Ca fost srl-ist cu datorii sa zicem, justitia are dreptul sa-mi blocheze contul de salariu? Care ar fi diferenta intre proprietate personala, adica contul meu de salariu si societate cu raspundere limitata?
Poate ca prin hotararea de executare s-a stabilit ceva in sarcina Dvs. nu a firmei.
Revin: Consultati dosarul de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator srl lonewolf333 lonewolf333 Buna ziua. Am o mare problema si caut ajutor. Am fost administrator srl. Am ramas cu ceva datorii presupuse de Electrica SA. Este vorba de \\"chirie ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi și poprire pe salariu Deplin Ileana Deplin Ileana Buna ziua , am nevoie de un sfat o îndrumare ce ar fi de făcut ,am avut un credit in 2008 pe care eu am știut că e achitat de fostul soț ,însă acum ... (vezi toată discuția)
Am văzut că s-a introdus cerere de încuviințare executare silită la adresa mea. În cât timp mi se va comunica hotărârea? mâine am termen pentru admitere sau respingere încuviințare VictorArditti VictorArditti Am vazut ca s-a introdus cerere de incuviintare executare silita la adresa mea. Sa zicem ca se incuviinteaza. De cand curge termenul de 17 zile de introdus ... (vezi toată discuția)