avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale OBLIGATII, TAXE, FUNCTIONARE SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

OBLIGATII, TAXE, FUNCTIONARE SRL-D

Buna ziua, am infiintat de curand o firma de forma SRL-D ca unic asociat si administrator si as avea nevoie sa stiu care sunt urmatorii pasi pentru a putea incepe activitatea. Ce obligatii lunare/anuale are firma fata de Statul Roman, e obligatoriu sa aiba angajati pentru a presta servicii? Pot fi eu ca si administrator si angajat? E necesar un contabil?

Alte discuții în legătură

Srl sau pfa Mira68 Mira68 Buna ziua Patronul la care lucreaza nora mea i-a sugerat/ordonat sa treaca pe SRL sau PFA. Nu stim mare lucru despre ce implica aceasta organizare, asa ca ... (vezi toată discuția)
Firma administrare imobile Almaris Almaris Dupa discutii cu avocati, contabili, persoane care au SRL-uri am ramas tot cu nedumeriri legate de urmatoarele aspecte. Intentionez sa infiintez un SRL cu ... (vezi toată discuția)
Srl - cheltuieli de subzistenta s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am citit multe subiecte pe forum si multe materiale despre ce inseamna sa infiintezi un SRl si m-am prins, in mare, cu ce se mananca.... Oscilez ... (vezi toată discuția)