Buna ziua,
Fratele meu a fost la cumparaturi in auchan. pe langa altele a cumparat detergent, smochine si curmale toate vrac. Cand le-a cantarit la detergent a batut un alt cod aferent unui detergent mai ieftin, iar la smochine si curmale spune el ca a tinut mana pe punga cand au fost cantarite, iar rezultatul a fost o cantitate mai mica decat cea reala. La casa de marcat dupa ce a achitat toate produsele, a venit un agent de paza care a solicitat recantarirea produselor si a iesit pe total o diferenta in minus de 8.9 lei. Fratele meu a fost dus intr-o camera a semnat un proces verbal si apoi a achitat aceasta diferenta, a primit un bon si a plecat acasa. Fratele meu zice ca nu a dat importanta la cantarirea produselor insa acum ii este teama sa nu faca plangere Hypermarchetul si sa il cheme politia, dosar penal. In momentul cand s-au intamplat toate astea magazinul nu a chemat politia, fratele meu doar semnand un pv la magazin si a achitat diferenta. Exista posibilitatea ca magazinul sa faca plangere si fratele meu sa aiba probleme, dosar penal etc? Acel pv semnat la magazin de ce s-a mai intocmit? Va multumesc mult.
A fost trecut numele fratelui mei si recantarite produsele. El nu a primit niciun exemplar si oricum spune el ca nu a fost completat tot..adica erau si rubrici libere...i-au zis ca decat sa il tina acolo mult timp sa semneze.
Agentul de paza a facut poze cu eticheta veche si cu eticheta noua ptr fiecare produs...adica eticheta cu prima cantarire si eticheta cu adoua cantarire...apoi s-a dus sa achite diferenta si a plecat...se poate trezi cu plangere penala...?
Daca a achitat diferenta atunci se poate considera ca s-a recuperat prejudiciul. Cei de la magazin pot depune plungere la politie, caz in care cel mai probabil va primi o amenda.