avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum recuperez ultimul salariu din strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum recuperez ultimul salariu din strainatate

buna ziua va rog sa ma sfatuiti cum pot sa i-mi recuperez ultimul salariu din strainatate Tenerife de doua luni ma tot amana imi spun ca nu au bani

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 21 Mai 2015
Contractul de munca cu ce angajator l-ati semnat, strain sau din tara?
strain
In cazul apariţiei unor conflicte de munc cetăţenii români se pot adresa următoarelor instituții:
• Inspecția Muncii și Securității Sociale spaniolă (Inspección de Trabajo y Seguridad Social) – la sediul central sau la direcțiile teritoriale și provinciale.
Sediul Central: Calle Agustín de Bethancourt, 4, 28003 – Madrid
Tel: 0034 91 363 00 00
Fax: 0034 91 363 0678
Site: [ link extern ]

• Celei mai apropiate unităţi a Poliţiei Naţionale (în oraşe) sau Comandamentului Gărzii Civile (la sate)
www.interior.gob.es

• Filiala sindicatului la care sunt afiliați, ai căror juriști și avocați îi pot consilia și le pot apăra interesele (UGT – Unión General de los Trabajadores: www.ugt.es / CC.OO – Comisiones Obreras: www.madridsindical.es).

• Tribunalului social (Juzgado de lo Social) competent teritorial
[ link extern ]

• Biroului de muncă și afaceri sociale din cadrul Ambasadei României de la Madrid.
Datele de contact ale atașatului pe probleme de muncă și sociale din cadrul Ambasadei României:
e-mail: agregado.trabajo@embajadaderumania.es
Tel. (+34) 913 507 356

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camioner spania ALEXISS_MAR ALEXISS_MAR buna .sunt un sofer de camion ce a lucrat ca sofer la o firma de tiruri din spania , dar firma fiind romaneasca dar cu sediul an CALDES DE MONTBUI / ... (vezi toată discuția)
Angajator din comunitatea europeana gereasorin67 gereasorin67 am fost angajat legal in SPANIA in anul 2010 in domeniul transporturi angajatorul este o firma din SPANIA ,am lucrat timp de 9 luni ... (vezi toată discuția)
Discutii juridice - recuperare salariu neplatit dobreaana dobreaana am lucrat in spania in 2010 cu contract de munca legal la o firma de transport international ca sofer, timp de 9 luni.Pe 8 luni am primit salariu normal iar ... (vezi toată discuția)