avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Fonduri de la buget pentru programul RABLA
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Fonduri de la buget pentru programul RABLA

Guvernul Romaniei prin ministerul mediului a alocat pentru programul Rabla 2015 un buget de 200 milioane lei, aproximativ 45,5 milioane euro.
Timp de 11 ani au fost alocate sume consistente pentru achizitionarea de masini noi in scopul declarat al reducerii poluarii, un subiect "sensibil".
Programul poate fi considerat a avea un scop nobil dar ce nu inteleg este de ce trebuie sa se aloce bani din buget pentru achizitionarea unui bun privat?
As intelege daca alocarea fondurilor s-ar face in mod direct pentru stimularea productiei autohtone de vehicule cu trimitere astfel la locurile de munca ale romanilor.
Sau pentru a nu "deranja" UE s-ar putea aloca fonduri in mod diferentiat, pentru produse autohtone si cele importate!
Iar alocarea de bonusuri pentru achizitia de masini electrice sau hibride chiar mi se pare o exagerare!

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Masina electrica cu fond de mediu cosmin9 cosmin9 buna ziua, ma puteti sfatui cum sa incerc sa accesez prgramul rabla electric pe fondur de mediu, pe persoana fizica ? \" Programul privind reducerea ... (vezi toată discuția)
Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)
Tichet rabla MihaelaSebeni MihaelaSebeni Eu, ca persoana juridica, pot folosi tichetul unei persoane fizice pentru achizitionarea unui autoturism? (vezi toată discuția)