avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Firma cu datorii la fisc
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Firma cu datorii la fisc

Am o mare nelamurire daca ma puteti ajuta cu un sfat: Am avut un magazin I.I. (inteprindere individuala) din 2010 pana in 2012. Firma nu am putut sa o inchid din cauza ca trebuie platite impozite la fisc. Anul acesta in luna august se implinesc 3 ani de cand nu am avut activitate. In urma cu 3 zile am primit de la anaf ca in termen de 15 zile sa platesc 470 de lei la impozit. In urma cu 2 ani am avut de platit 780 de lei. Cum de mi-a venit de plata o suma mai mica? Daca nu platesc si aman plata pana la sfarsitul anului e problema? Am inteles ca dupa 3 ani in care firma nu are activitate se inchide din oficiu. S-a dat ceva lege de amnistie fiscala acum recent? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Ce pot face ? sambotin_bogdan_s sambotin_bogdan_s Legea 75/2001, modificari/reglemetari legea 24/2011 Buna ziua, Am o firma infiintanta in anul 2004 care a functionat pana in anul 2008. In anul 2008 am ... (vezi toată discuția)
Datorii anaf, esalonare stabilita Cristany Cristany Buna ziua. Niste persoane cunoscute mie au niste probleme cu ANAF-ul pentru niste datorii (SRL) in valoare de 11.000 lei. S-au inteles cu ANAF-ul sa ... (vezi toată discuția)
Desfiintare srl alexako alexako Buna ziua. Am si eu o problema. Firma mea, un SRL, nu a avut activitate ( adica profit 0 ) si acum m-am hotarat sa o desfiintez.As dori sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)