avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Ramura noua firma
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Ramura noua firma

Buna ! Ma costa in plus daca exista o firma la un magazin alimentar, si vreau sa fac un punct de lucru nou pe web development ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cristany , utilizator 22:06, 17 Mai 2015
Un eventual "magazin on-line" pe "web" nu este un punct de lucru.
Costurile sunt legate de soft, site, gazduire site, etc.
Aveti idee ce inseamna web development ? Inseamna ca ofer servicii de web design si web development, adica sunt programator web. Acuma, intrebarea mea era asa: firma e pentru un magazin alimentar, eu intreb daca mai trebuie sa platesc ceva in plus daca vreau sa incep sa emit facturi pentru clientii mei pe partea de web dev.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online - am nevoie de un sfat user277 user277 Exista foarte multi romani implicati in diverse firme de MLM (multi level marketing) si, fara discutie, sunt multe persoane fizice care vand produsele acestor ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa samm20 samm20 Salutare, Lucrez ca si grafician la o firma de publicitare iar de acasa lucram pana acuma ca si freelancer in domeniu web design & development. Insa am ajuns ... (vezi toată discuția)
Magazin online diana.iacob1 diana.iacob1 Buna ziua! Doresc sa deschid un magazin online, insa fiind mai diferit decat celelate magazine, am nevoie de ajutorul dvs. Va voi explica care va fi mersul ... (vezi toată discuția)