avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum procedez ca sa pot calatori cu sotia filipineza in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum procedez ca sa pot calatori cu sotia filipineza in Anglia?

Sunt casatorit de aproape 5 ani cu o filipineza ,casatoria a avut loc in Cipru la biserica, ii trebuie viza? ce acte trebuie sa ii fac?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:28, 18 Mai 2015
[ link extern ]
Mai intai ar trebui sa va cununati oficial intrucat casatoria la biserica nu cred ca este recunoscuta oficial de autoritatile romane. Dupa care solicitati inscrierea la ambasada/consulat ori transcrierea certificatului la aut.romane din tara si mai apoi reintregirea familiei. Solicitati un permis de sedere pentru sotie pe baza caruia ambii veti putea calatori in tarile UE. Cetatenii filipinezi au nevoie de viza pentru a intra in Romania.
Ultima modificare: Duminică, 17 Mai 2015
Justitiarul711, utilizator
Poi am certificat de casatorie si o sa inregistrez casatoria la ambasada romana din Cipru, pentru Romania nu ii trebuie viza am fost cu ea acolo de 2 ori.Imi poarta numele in pasaport ,in anglia vreau sa stiu daca poate sa mearga cu mine fara sa ii fac viza ?
Dvs. nu aveti nevoie de viza in schimb sotia ar trebui sa intrebe la ambasada dansei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean non ue SPESebastian SPESebastian Buna ziua, Incerc sa gasesc ceva detalii in legatura cu \\"problema mea\\" Urmeaza sa ma casatoresc cu o cetateanca a Republicii Belarusia; Vom Face nunta ... (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca sunt casatorit cu un cetatean de origine filipineza, ... AndreiDeva17 AndreiDeva17 Buna ziua, Daca sunt casatorit cu un cetatean de origine Filipineza, iar noi locuim in UK(drept de sedere BRP Resident Permit Card-Family Visa), as vrea sa ... (vezi toată discuția)