avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Surse de legislatie actualizata
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Surse de legislatie actualizata

Buna ziua! Imi puteti spune cam ce surse se pot folosi cu incredere pentru a avea acces la toata legislatia romaneasca si care sa fie si actualizata permanent si la timp? Dar sa nu fie programe din acelea platite, sa fie surse gratuite.
Cel mai recent răspuns: Iulian81 , utilizator 19:51, 19 Mai 2015
Puteti folosi portalul legislativ al Ministerului de Justitie:
[ link extern ] /

sau
cel al Camerei Deputaților
[ link extern ]

Doar 2 site-uri? Daca sunt atatea legi cum se presupune ca ar trebui sa le respectam daca in primul rand nu avem acces la ele si nu ne sunt sincronizate la timp cu noile modificari? Mi se pare ceva ireal!! :foottap:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorul oficial vulturu39 vulturu39 De ce accesul la Monitorul Oficial nu este gratis sau cu un cost modic asa cum era inainte de 1989. Orice cetatean roman trebuie sa aibe acces gratuit la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua florin2020 florin2020 Ma puteti ajuta sa gasesc sau sa ma indrumati catre un site de unde pot descarca urmatoarele legi actualizate : 182/2000 si 311/2003 (vezi toată discuția)
Unde gasesc legislatia completa a romaniei si cum se poate citi? Coconot Coconot M-ar interesa sa gasesc legislatia completa a Romaniei si cum s-ar putea citi? (vezi toată discuția)