avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Monitorul Oficial
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Monitorul Oficial

De ce accesul la Monitorul Oficial nu este gratis sau cu un cost modic asa cum era inainte de 1989. Orice cetatean roman trebuie sa aibe acces gratuit la legislatia romana oricand.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:28, 22 Noiembrie 2014
Am inteles ca se lucreaza la acest lucru.
Puteți consulta actele normative pe site-ul Ministerului Justiție. Portalul legislativ este o aplicație lansată de curând și unde găsiți actele adoptate din 1990 în prezent, atât în forma de bază, cât și în cea actualizată.
[ link extern ] /

Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc legislatia completa a romaniei si cum se poate citi? Coconot Coconot M-ar interesa sa gasesc legislatia completa a Romaniei si cum s-ar putea citi? (vezi toată discuția)
site uri gratuite cu legislatie actualizata la zi Roxana888 Roxana888 Buna seara! Unde gasesc un site cu legislatie actualizata la zi care poate fi consultat gratuit? Multumesc! (vezi toată discuția)
Surse de legislatie actualizata Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi puteti spune cam ce surse se pot folosi cu incredere pentru a avea acces la toata legislatia romaneasca si care sa fie si actualizata permanent ... (vezi toată discuția)