avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Site uri gratuite cu legislatie actualizata la zi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Site uri gratuite cu legislatie actualizata la zi

Buna seara! Unde gasesc un site cu legislatie actualizata la zi care poate fi consultat gratuit? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 18:15, 19 Iulie 2018
Nu exista asa ceva ! Nimeni nu actualizeaza moca, o asemenea baza de date, decat daca e nebun. Ar fi nevoie de infrastructura, minim 50 operatori profesionisti de mare viteza si o legatura directa cu MO care deasemenea nu e gratis. De aceea intrebarea dumneavoastra este aproape hilara. Un abonament la "Legis" de exemplu nu costa cine stie ce. Presupun ca doriti legislatia actualizata, nu ca sa o cititi seara inainte de culcare, ci pentru a castiga bani. Ca urmare la randul dumneavoastra trebuie sa va despartiti o de parte din ei, ca sa obtineti aceste servicii. Asa e corect.
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2018
viorel55, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti incerca portalul legislativ al ministerului de justitie.

Sper sa va fie de ajutor informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost chemată la notar pentru succesiunea unor terenuri prin programul gratuit, în calitate de nepoată de fiică. notarul mi-a spus că trebuie să plătesc, unde este gratuitatea? SALVIA SALVIA Buna ziua, am fost chemata la notar pentru succesiunea unor terenuri prin programul gratuit, in calitate de nepoate de fiica. Mi s-a spus ca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)