avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am incercat si eu, prin luna iunie 2020, sa aflu un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am incercat si eu, prin luna iunie 2020, sa aflu un raspuns la ...

Am incercat si eu, prin luna iunie 2020, sa aflu un raspuns la o problema juridica( la care nu am gasit raspunsuri si pe care le dezbate acest site, vorba vine) si au trecut 6 luni (180 zile) si din toti useri, consilierii, avocatii, etc, nu s-au catadixit sa formuleze un raspuns(fie ala si de complezenta)! Totul e ok! Mi-am zis ca e o problema minora si "mintile luminate" care ajuta( si iarasi, vorba vine) sunt ocupate cu chestiuni majore de rezolvat, strigent, am asteptat ca odata si odata voi primi un raspuns(Tardiv)! Toate bune si frumoase pana la data de 14,12.2020 cand iarasi am fost pus in imposibilitatea de a da un raspuns(in domeniul juridic) unor persoane, pe probleme de aplicarea unor reglementari din Decretul 118/1990 coroborat cu Lg.232 din 2020! Neavand studii juridice, am apelat, din nou, la acest site (cu toate ca am fost "fript") deoarece am crezut ca in toata aceasta perioada( pandemie) tot personalul si colaboratorii au fost afectati de regulile impuse, de mai marii tarii, dar stupoare: nimeni din toata "protipendada" acestui site {(poate nu cunosc legi, poate nu vor sa divulge secretul profesional sau poate pur si simplu acest site este pentru publicitate) ca din toate discutiile,citite, sunt date raspunsuri neeligibile si minimale! Pacat de acest site, la care asteptam ceva mai bun!
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 01:50, 22 Decembrie 2020
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,

Cine stă pe aici nu e obligat să și răspundă. Astfel, dvs., vă puteți adresa cu o întrebare însă niciunul dintre noi nu avem o obligație să răspundem. Unii dintre noi, nu știm. Alții poate știu dar nu au citit ceea ce ați întrebat. Motive pot fi multe, dar ceea ce trebuie să aveți în vedere este că acest site vă permite o interacționare cu public format fie din profesioniști fie din simpli vizitatori. Dacă doriți cu ardoare un răspuns, solicitați unui profesionist o consultație și atunci ați rezolvat problema.
Ce prompt s-a raspuns! La o "speta" care nu are nimic de a face cu acest site! Multumesc, pentru raspuns(care nu trebuia deoarece la acest comentariu nu am intrebat nimic), dle. "avocat"! Daca pe acest forum nu se gasesc "profesionisti", unde-i pot gasi? Sa inteleg, ca aici interactioneaza numai vizitatori, vizitatori si vizitatori? Unde s-au ascuns "profesionistii"?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util

naida gabriel a scris:

Ce prompt s-a raspuns! La o "speta" care nu are nimic de a face cu acest site! Multumesc, pentru raspuns(care nu trebuia deoarece la acest comentariu nu am intrebat nimic), dle. "avocat"! Daca pe acest forum nu se gasesc "profesionisti", unde-i pot gasi? Sa inteleg, ca aici interactioneaza numai vizitatori, vizitatori si vizitatori? Unde s-au ascuns "profesionistii"?

Cred dvs., considerați că sunteți îndrituit la a primi un răspuns dacă postați o problemă. Asta e problema dvs., cei care răspund aici fac o favoare și nimic mai mult. Avocații pot fi găsiți cu usurință la o căutare pe Google sau pe Tabloul Avocaților ținut de către Barouri. Plătiți o consultație și după care veți primi răspunsurile solicitate.
Eram sigur de acest răspuns! Ca-n romanica! Totul e contra cost! Inclusiv, medicamentele gratuite! Atunci, care este rolul acestor site-uri, forumuri, etc? Sa "interactionam" și atât?
@naida gabriel:
Va recomand sa cititi Regulamentul Forumului inainte sa continuati discutia in aceasta directie.
www.avocatnet.ro/forum/main/...

Alte discuții în legătură

S-a imbunatatit calitatea discutiilor in forum? Admin Admin Intrebarea vizeaza mai ales modul in care se raspunde la intrebari. Din punctul meu de vedere, se vede o usoara imbunatatire a calitatii raspunsurilor. Dar eu ... (vezi toată discuția)
Buna seara, ref.hotarare definitiva si executorie de drept in ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara, Ref.Hotarare definitiva si executorie de drept in litigii de munca, (data la Prima Instanta) .Daca S.C ...face Apel, se suspenda executarea pana ... (vezi toată discuția)
Ce faci daca pe acest forum nu iti raspunde nimeni ? darisdinu darisdinu e greu cu avocatii astia urmaresc numai interesul financiar! sau? cat trebuie sa platesc pentru o informatie utila in timp real pe acest ... (vezi toată discuția)