avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara, Ref.Hotarare definitiva si executorie de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara, Ref.Hotarare definitiva si executorie de drept in ...

Buna seara,
Ref.Hotarare definitiva si executorie de drept in litigii de munca, (data la Prima Instanta) .Daca S.C ...face Apel, se suspenda executarea pana la pronuntarea Curtii de Apel? Se poate cere in faza actuala cand deja s-a depus Apel, executarea provizorie,sau trebuia cerut in timpul procesului, inaintea pronuntarii hotararii?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.
Aveti va rog formular standard recomandat pentru Cerere Asistenta judiciara gratuita,avocat gratuit pentru Curtea de Apel?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 09:01, 8 Iulie 2022
Nu cumva e executorie provizoriu si, ca atare, poate fi ceruta suspendarea? Eu asa zic ...
este executorie de drept, asa scrie pe hotararea primei instante

irina.pricop a scris:

Nu cumva e executorie provizoriu si, ca atare, poate fi ceruta suspendarea? Eu asa zic ...

Da, este executorie de drept dar fiind de prima instanta, executarea are caracter provizoriu.
Asta stiam multumesc intrebarea mea era alta,

irina.pricop a scris:

Da, este executorie de drept dar fiind de prima instanta, executarea are caracter provizoriu.

Intrebarea era daca se poate cere si acorda suspendarea executarii prin/la apel. Raspunsul este da, se poate. In functie de asta, puteti executa hotararea sau nu.
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2022
irina.pricop, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum aflu cand intra in aplicare hotararea pusa de instanta? Glock Glock Salutare, instanta mi-a admis cererea de contestatie la executare, si dispune restituirea sumelor poprite catre contestator plus plata onorariu avocat ... (vezi toată discuția)
Instituția publică poate achita salariaților diferențe salariale ? oanaportar oanaportar Vă rugăm din tot sufletul să ne ajutați cu câteva sfaturi, cum să se procedeze în cazurile următoare: - caz 1 - un salariat a câștigat în ... (vezi toată discuția)
Am incercat si eu, prin luna iunie 2020, sa aflu un raspuns la ... naida gabriel naida gabriel Am incercat si eu, prin luna iunie 2020, sa aflu un raspuns la o problema juridica( la care nu am gasit raspunsuri si pe care le dezbate acest site, vorba ... (vezi toată discuția)