avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum aflu cand intra in aplicare hotararea pusa de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum aflu cand intra in aplicare hotararea pusa de instanta?

Salutare, instanta mi-a admis cererea de contestatie la executare, si dispune restituirea sumelor poprite catre contestator plus plata onorariu avocat ., cu drept de apel in 10 zile de la comunicare.
Hotararea a fost data pe 18.05 Cum as putea sa aflu daca a depus apel sau nu intimata,? Pe just.ro nu a mai aparut nicio modificare de atunci la dosar (dupa calculele mele cred ca au trecut cele 10 zile).
Iar daca nu a depus cererea de apel, dupa cat timp trebuie sa contactez executorul pentru a-mi cere sumele poprite? Sau cum mai exact se procedeaza pentru a-mi recupera sumele poprite plus onorariul avocat?
Sumele poprite mi le restituie executorul sau firma de recuperare ? (pe just la intimata apare firma de recuperare, nu executorul)
Cel mai recent răspuns: Glock , utilizator 16:24, 8 Iunie 2018
Aveți avocat. De ce nu il intrebati pe el?...
Aveți avocat. De ce nu il intrebati pe el?...
Doream sa aflu o parere din exterior, din partea altor persoane capabile sa-mi ofere un raspuns . Ca o paranteza, daca am avocat, implica sa nu pot pune anumite intrebari pe acest forum?! Nu vreau sa fiu carcotas, dar daca nu ati avut intentia sa oferiti un raspuns nu stiu de ce v-ati mai pierdut timpul sa ma intrebati asa ceva.
Am avut intenția sa ofer un raspuns. Problema este ca sunt foarte mulți care nu au un ajutor langa ei cum aveți Dvs. Ce credeți ca aflați de la noi peste ce deja va Răspunde avocatul Dvs?... termenul de 10 zile pentru apel curge de la comunicare nu de la pronunțare. Abia dupa ce rămâne hotărârea definitiva aveți posibilitatea sa va recuperați banii. Cum?... e alta discuție si depinde de mai mulți factori


Petre Enache a scris:

"..."Abia dupa ce rămâne hotărârea definitiva aveți posibilitatea sa va recuperați banii. Cum?... e alta discuție si depinde de mai mulți factori


Imi tot raspundeti cu definitiile termenilor din DEX.
Si ca sa va raspund, nu este o alta discutie, am scris despre aceasta situatie chiar in primul post mai sus. Nu este o "problema" ca sunt foarte multi care nu au un ajutor langa ei, pentru ca de aceea este facut si acest site. Este util si celor care au avocat, si celor care nu au, si celor care au si vor o parere in plus pentru cazul lor.
Ca avocat daca sariti randuri din context nu cred ca da bine pentru un client. Daca ati fi citit tot enuntul, ati fi vazut ca ma interesa si aspectul "Cum se procedeaza pentru recuperarea sumelor poprite". Nu deschid 7 topic-uri pentru fiecare intrebare.


Astept si opinia altora in masura sa-mi raspunda, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu cand intra in aplicare hotararea pusa de instanta? Glock Glock Salutare, instanta mi-a admis cererea de contestatie la executare, si dispune restituirea sumelor poprite catre contestator plus plata onorariu avocat ., cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. tatăl meu a câștigat procesul pentru neplata totala ... Ionut mihnea Ionut mihnea Bună ziua. Tatăl meu a câștigat procesul pentru neplata totala a salariului în perioada 2011 pana în 2015, motiv pentru care a dat în judecata firma și ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare admisa Flav Flav Buna ziua, Mi-a fost admisa contestatia la executare, anularea tuturor actelor de executare, intoarcerea executarii, taxa de timbru sa fie recuperate conform ... (vezi toată discuția)