Bună ziua. Tatăl meu a câștigat procesul pentru neplata totala a salariului în perioada 2011 pana în 2015, motiv pentru care a dat în judecata firma și a câștigat în 2017 când mai trebuia sa i dea undeva la 7000 lei la vremea respectiva. Pana acum în 2023 nu a primit încă banii chiar dacă hotărârea a fost definitiva și chiar dacă a făcut recurs firma. El a murit la final de an din cauza alcoolului în care și a încercat supărarea, foarte supărat ca nu a primit încă banii, după care a venit un plic de la executorul judecătoresc în care scria ca suma ajunsese la 14000 lei. Vreau sa continui procesul de executare pana când primesc banii respectivi și vreu sa întreb dacă știe cineva ce dobânda penalizatoare sa cer pentru aceasta întârziere la aceasta suma plus ca indicele de inflație a crescut de la acea vreme foarte mult???
Subsemnatul ... executor judecătoresc, în circumscripția curții de apel ...pentru soluționarea dex 541/2019, unde aveți calitatea de creditor potrivit titlului executoriu SENTUNTA CIVILA nr. 46/LM din 15.02.2017 pronunțată de către tribunal...în dosar nr.781/122/2016 , definitiva, împotriva debitoarei administratia bazinele de apa...,cu sediul...., CUI....
Potrivit adresei de poprire comunicata(cu dovada de primire), terțului poprit ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE, am dispus înființarea popririi pana la încasarea sumei totale de 14700 . Pana la data prezentei, terțul poprit, nu s a conformat obligațiilor ce i se cuveneau conform disp art. 787, cod pr civ
Conform disp art 790 din noul cod cpc aveți posibilitatea sa sesizați instanta de executare în vederea validarii popririi
Poprire cont
alicess
Buna ziua,
Am o poprire pe contul bancar si o descoperire de card la aceeasi banca. De 3 luni, banca imi opreste 1/3 din salariu insa nu a virat nicio suma ... (vezi toată discuția)