avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum aflu cand intra in aplicare hotararea pusa de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum aflu cand intra in aplicare hotararea pusa de instanta?

Salutare, instanta mi-a admis cererea de contestatie la executare, si dispune restituirea sumelor poprite catre contestator plus plata onorariu avocat ., cu drept de apel in 10 zile de la comunicare. Hotararea a fost data pe 18.05 Cum as putea sa aflu daca a depus apel sau nu intimata,? Pe just.ro nu a mai aparut nicio modificare de atunci la dosar (dupa calculele mele cred ca au trecut cele 10 zile).
Iar daca nu a depus cererea de apel, dupa cat timp trebuie sa contactez executorul pentru a-mi cere sumele poprite? Sau cum mai exact se procedeaza pentru a-mi recupera sumele poprite plus onorariul avocat? Sumele poprite mi le restituie executorul sau firma de recuperare ? (pe just la intimata apare firma de recuperare, nu executorul)

Alte discuții în legătură

Cum aflu cand intra in aplicare hotararea pusa de instanta? Glock Glock Salutare, instanta mi-a admis cererea de contestatie la executare, si dispune restituirea sumelor poprite catre contestator plus plata onorariu avocat ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat executare silita Mihai9012 Mihai9012 Buna ziua! Am avut o contestatie la executare admisa, insa mi-a zis avocatul ca onorariul nu poate fi recuperat ca asa a hotarat instanta si ca se vor putea ... (vezi toată discuția)
Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)