Buna ziua,
Am creeat urmatorul videoclip in care este prezentata pe larg, reactia si ABUZUL de care a dat dovada un politist din cadrul TF Gara Sibiu.
[ link extern ]
Intamplarea s-a produs in data de 16 mai 2015 la barul din incinta GARA SIBIU, bar/restaurant numit RAPID.
Pe scurt, noaptea nu se mai emit bonuri fiscale, dupa o anumita ora. Acest lucru s-a intamplat, ca si client solicitand bonul fiscal, vanzatoarea respectiva m-a refuzat si a inceput sa vorbeasca si urat, chemandu-si acest prieten POLITIST pentru a ma scoate afara din local, desi nu am facut nici un fel de scandal sau sa aduc injurii cuiva, eu dorind doar bonul fiscal pentru ceea ce am consumat.
Acest politist, m-a scos din respectiva locatie si il pune pe un amic sa ma care pana la sectie, desi nu m-am opus in nici un fel.
In final toata intamplarea, dupa ce acea vanzatoare vanzatoare, incalca legea si nu emite nici un fel de bon, eu nefacand nici un fel de scandal (existand martori reali + camere de luat vederi) am fost sanctionat cu suma de 200 lei pentru singurul drept care il are un cumparator atunci cand cumpara un produs, sa primeasca bon pe el.
Procesul verbal nu l-am semnat, deoarce nu mi-a dat dreptul de a imi spune parerea la mentiuni.
Am sunat si la 112, pentru luarea declaratiilor martorilor reali de la fata locului. Acestia au refuzat trimiterea unui echipaj si m-au indrumat sa depun o plangere la sectia de politie.
Va stau la dispozitie si cu alte informatii.
Multumesc.