avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz al unui politist TF din Sibiu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz al unui politist TF din Sibiu

Buna ziua,

Am creeat urmatorul videoclip in care este prezentata pe larg, reactia si ABUZUL de care a dat dovada un politist din cadrul TF Gara Sibiu.

[ link extern ]

Intamplarea s-a produs in data de 16 mai 2015 la barul din incinta GARA SIBIU, bar/restaurant numit RAPID.
Pe scurt, noaptea nu se mai emit bonuri fiscale, dupa o anumita ora. Acest lucru s-a intamplat, ca si client solicitand bonul fiscal, vanzatoarea respectiva m-a refuzat si a inceput sa vorbeasca si urat, chemandu-si acest prieten POLITIST pentru a ma scoate afara din local, desi nu am facut nici un fel de scandal sau sa aduc injurii cuiva, eu dorind doar bonul fiscal pentru ceea ce am consumat.

Acest politist, m-a scos din respectiva locatie si il pune pe un amic sa ma care pana la sectie, desi nu m-am opus in nici un fel.

In final toata intamplarea, dupa ce acea vanzatoare vanzatoare, incalca legea si nu emite nici un fel de bon, eu nefacand nici un fel de scandal (existand martori reali + camere de luat vederi) am fost sanctionat cu suma de 200 lei pentru singurul drept care il are un cumparator atunci cand cumpara un produs, sa primeasca bon pe el.
Procesul verbal nu l-am semnat, deoarce nu mi-a dat dreptul de a imi spune parerea la mentiuni.

Am sunat si la 112, pentru luarea declaratiilor martorilor reali de la fata locului. Acestia au refuzat trimiterea unui echipaj si m-au indrumat sa depun o plangere la sectia de politie.

Va stau la dispozitie si cu alte informatii.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 22:58, 18 Mai 2015
Faci o sesizare la M.A.I. si explici situatia deoarece ai sunat si la 112 si a ramas moarta situatia , daca chiar iti doresti sa faci dreptate / plangere la protectia consumatorului / si plangere pentru abuz in serviciu contra domnului politist deoarece nu a luat masurile care le impune legea si una la ANAF ( sa controleze acea locatie ) . In tertele cazuri explici ca ai fost amendat cu suma de 200 lei .

Atit la MAI / ANAF cit si protectia consumatorului .

MAI : [ link extern ]
= pui petitie online

ANAF : .antifrauda.ro/Sesizeaza-refuz-emitere-bon-fiscal-c-43.html

Protectia consumatorului : 0219551 = numarul general pe tara ( te vor indruma ei ) sau [ link extern ]

Adresa: Sibiu, Str. Dorului nr. 21, cod 550352

Tel.: 0269/234.458

Fax: 0269/232.772
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2015
ContSters331166, utilizator
Mai aveti aici :

Art. 297

Abuzul în serviciu

(1) Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.

Detalii: [ link extern ]

ASa sa ne ajute Dumnezeu !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru ca am sunat la 112 MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Locuiesc in Brasov, si in data de 9 martie, am cumparat de la o statire petrom din hunedoara, 2 cartuse de tigari, urmand sa ies din tara. Cand am ... (vezi toată discuția)
Terminale de plata electronice nefiscale, loteria bonurilor cyan cyan Multe persoane isi platesc facturile la utilitati sau pentru alti furnizori (telefonie, cablu, produse cosmetice) la terminale cu autoservire amplasate in ... (vezi toată discuția)
Unde fac reclamatie?? cazare "pensiune" - teapa eu_inginer eu_inginer Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am rezervat de pe net o camera pt 4 zile in statiunea ocna sibiului, eu fiind din cluj. Inca de rezervare am ... (vezi toată discuția)