Buna ziua!
Va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema si,anume: parintii mei care sunt invarsta,vor sa cumpere o casa sa revina dupa multi ani,iar in Bucuresti langa noi,copii.Parintii mei vor sa revina pt ca bolile...varstei isi spun cuvantul,trebuie sa le gasim o locuinta urgent in Bucuresti si fiindca nu dispun de multi bani si nu vor sa locuiasca cu nici unul dintre noi pt ca sunt obisnuiti de o viata singuri,la suma pe care o au nu gasim prea multe variante.Va rog f mult sa-mi spuneti ce riscuri se pot ivi daca gasim o casa cu legea 112.Se poate cumpara? Daca o cumpara,pe parcursul timpului,nu pot aparea probleme,gen evacuare?Am intalnit cateva cazuri,cu ani in urma,cand persoane au cumparat case care erau cu legea 112,si chiar daca au cumparat-o si au devenit proprietarii caselor...au f evacuati fara ca sa se tina cont ca au dat banii pt a le cumpara.De aceea va intreb pt ca ne este teama,ca daca parintilor le gasim cu legea 112 si o vor cumpara,sa nu fie,in timp,evacuati,asta ne-ar mai lipsi.Trebui sa recurgem si la varianta cu Legea 112 pt ca parintii nu au bani suficienti pt altceva,noi nu avem ca sa putem sa-i ajutam,iar ei trebuie urgent sa se mute din acea comuna pt ca bolile parintilor ii obliga sa se mute,aici,in Bucuresti unde sunt destule spitale,policlinici,in comuna unde locuiesc acum...nu exista asa ceva.Mii de multumiri si speranta ca o sa-mi raspundeti cat de curand!