avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intretinere

Va rog frumos, as vrea sa stiu daca la un apartament care a fost debransat de la apa rece si calda este normal sa se plateasca ptr apa rece si calda.......
Sa se plateasca, ce?
Trebuie sa veniti cu precizari suplimentare.
Debransarea este provizorie, va scuteste de la consum.
Daca va rebransati cine suporta intretinerea retelei interne?

In situatia in care apartamentul a fost debransat de la utilitati,proprietarul nu mai are consum individual,dar conform norme in vigoare are obligatia sa achite lunar cote de intretinere,
inclusiv partea comuna
ce inseamna parte comuna ?

lista mea de intretinere nu are rubrica speciala ptr parti comune
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2015
Adriantot, moderator
Ce sa platiti pentru AR si AC?
Raspundeti, va rog, la intrebare ca sa va putem da raspunsuri lamuritoare, nu generalitati care sa va incurce mai rau.

Alte discuții în legătură

Plata utilitatilor si debransarea de la colterm intr-un condominiu carmencristian carmencristian in anul 2012 in cladirea cu 4 apartamente identice (cladire bransata printr-un sistem interior comun la reteaua publica de incalzire a orasului) in care ... (vezi toată discuția)
Scoatere intretinere VogueO VogueO Buna ziua! Daca am restanta de 2000 de lei la intretinere, pot solicita debransarea? Mentionez ca nu mai locuiesc in apartament de 4 luni (trec saptamanal ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli incalzire CristiACB CristiACB Sunt un presedinte de Asociatie de Proprietari dintr-un bloc cu 10 etaje. S-a dorit debransarea totala a Asociatiei de la furnizarea centralizata de energie ... (vezi toată discuția)