avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trimitere solutie proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Trimitere solutie proces

Buna ziua,

In 28.01.2015 s-a hotarat solutia pentru procesul civil in care sunt parat dar nici pana acum nu am primit nimic legat de acest proces (solutia). Ce trebuie sa fac in aceasta situatie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: uti1 , utilizator 17:12, 18 Mai 2015
Trebuie sa va prezentati la instinta la care s-a judecat procesul, la arhiva, iar acolo solicitati dosarul si verificati daca a fost comunicata acea hotarare catre dumneavoastra, unde a fost comunicata,daca adresa la care aceasta a fost comunicata este adresa corecta unde trebuia facuta comunicarea, cine a semnta pt primirea ei. Puteti sa cereti de la dosar sa vi se elibereze o copie legalizata de pe hotararea respectiva.
Se poate face o cerere si prin posta?
~ Conținut șters la cerere ~
Exista posibilitatea ca solutia sa fi fost redactata dar paratul sa nu fie instiintat? Sa nu ii fie trimisa solutia procesului?
Exista posibilitatea ca hotararea sa fi fost comunicata la o alta adresa, dintr-o eroare a instantei. Depinde unde ati ales sa va fie comunicata aceasta hotarare. In general dureaza foarte mult redactarea unei hotarari datorita faptului ca instantele sunt din ce in ce mai aglomerate. Orice s-ar fi intamplat, daca puteti sa faceti dovada ca nu v-a fost comunicata, termenul curge de la momentul comunicarii, momentul in care dumneavoastra ati luat la cunostinta oficial de aceasta hotarare.

Alte discuții în legătură

Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)
Termen de recurs expirat din neglijenta avocatului ? alfredp alfredp Stimati Domni , In baza titlului executoriu al unui bilet la ordin apartinand societatii mele (dar care nu a fost completat si semnat pentru avalizare de ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)