avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trimitere solutie proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Trimitere solutie proces

Buna ziua,

In 28.01.2015 s-a hotarat solutia pentru procesul civil in care sunt parat dar nici pana acum nu am primit nimic legat de acest proces (solutia). Ce trebuie sa fac in aceasta situatie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: uti1 , utilizator 17:12, 18 Mai 2015
Exista o singura adresa de domiciliu la care mi-au fost trimise de fiecare data citatiile si raspunsuriel la cereri.
Cum pot demonstra ca nu am primit hotararea?
Ar trebui mai intai sa sunati la arhiva sa vedeti daca a fost redactata sau nu hotararea. Daca a fost redactata si comunicata catre dumneavoastra si nu ati primit-o, trebuie sa mergeti sa vedeti unde a fost mai exact comunicata, la ce adresa, daca acea adresa este adresa corecta, cine a semnat de primire, etc... si apoi sa faceti proba contrara.
Am inteles. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)
Termen de recurs expirat din neglijenta avocatului ? alfredp alfredp Stimati Domni , In baza titlului executoriu al unui bilet la ordin apartinand societatii mele (dar care nu a fost completat si semnat pentru avalizare de ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)