avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... FNUASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

FNUASS

buna ziua

Intrebarea mea este cum inregistrez si care e monografia contabila pentru suma de la FNUASS care nu s-a recuperat in termen de 90 de zile de la CASA DE ASIGURARI DE SANATATE ?
Am de recuperat (prin compensare ptr.ca nu am depus cerere la Sanatate ptr.restituire) sume de la FNUASS.
In D.112 in anexa 1.1 "Creante" la creanta cu nr.15 :contributii ptr.concedii si indemnizatii" imi completeaza ,automat,suma de plata din luna de raportare.Daca modific manual ,la aceasta creanta astfel incat sa fie de plata 0 ( pun aceeasi suma pe deductibil) nu pot valida ptr.ca imi da eroare.

Multumesc celor care ma ajuta.

Alte discuții în legătură

Problema fnuass de recuperat in d.112 camicami camicami Buna tuturor, Am de recuperat (prin compensare ptr.ca nu am depus cerere la Sanatate ptr.restituire) sume de la FNUASS. In D.112 ,dupa completare, nu tine ... (vezi toată discuția)
Declaratie 112 viorel61 viorel61 Sunt salariat la 2 cabinete cu 1/2 norma la fiecare , depasesc cumulat salariul minim , cand completez decl. 112 imi calculeaza automat CAS si CASS la salariul ... (vezi toată discuția)
Note contabile concediu medical cu recuperare sume in lunile urmatoare mary_catalina mary_catalina Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Societatea noastra are sume de recuperat de la FNUASS, insa nu am facut dosar de recuperare, ci ... (vezi toată discuția)