avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua,

De cate zile de concediu de odihna poate beneficia in luna mai 2015 un salariat angajat la 01.03.2015?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:13, 18 Mai 2015
Cate zile de CO are mentionate in c.i.m.?

In speta, impartiti numarul acesta la 12 si inmultiti cu 2 si va da numarul de zile de CO aferente perioadei lucrate intre 01.03.2015 - 01.05.2015.
Stiu ca are dreptul la 18 zile CO in anul 2015/
Dar, de exemplu, daca persoana respectiva solicita 7 zile de CO, se pot acorda aceste zile avand in vedere faptul ca este angajata de 2,5 luni?
I se pot acorda acel numar de zile de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu cu plata george193 george193 Buna ziua, Care este formula de calcul a zilelor de concediu cu plata? Din cate stiu se calculeaza in felul urmator: Zile Concediu Specificate in CIM ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna platit Berescu Laura Berescu Laura buna ziua!am o intrebare daca sunt angajata de 6 luni la o societate comerciala am dreptul la concediu de odihna platit?la cate zile de concediu am dreptul? (vezi toată discuția)
Numar zile concediu odihna dupa modificarea legii 12 cristi_barbulescu cristi_barbulescu Am revenit la munca in luna aprilie 2015 dupa terminarea CIC. Am auzit diferite versiuni ale numarului zilelor de odihna care se acorda dupa actualizarea ... (vezi toată discuția)