avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fals in declaratii (paternitate imposibila)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fals in declaratii (paternitate imposibila)

Sunt acuzat in fata instantei de o femeie pe care o cunosc din scoală, cum că are un copil născut acum 10 ani şi susţine că este al meu.Eu am fost apropiat de această femeie însă nu am avut nici o relaţie intimă cu ea, deoarece nu era pe placul meu. Am auzit de la cunoscuti ca aceasta si-ar fi dorit sa se marite cu mine, dar intre noi nu a fost niciodata discutii despre relatii intime.
Cine mă crede şi cum mă apăr?
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 22:03, 22 Mai 2015
Poti sa ceri un test de paternitate pentru a dovedi ca ,copilul nu este al tau.
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2015
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Ce as putea face cu testul adn ?!. Este vorba doar de interesul superior al copilului !!!!!!!
~ Conținut șters la cerere ~
Ceream eu testul de paternitate daca aveam vreo relatie intima cu ea. Dar asa de ce sa platesc si nu inteleg de ce ma forteaza, de ce se insita cu testul adn.Ea se bazeaza pe martori mincinosi, care defapt sunt si dusmani ai mei.Da veneam de la scoala impreuna , locuiam pe aceeasi strada, povesteam cu ea, rideam, glumeam ,dar nici vorba de vreo relatie intima.
Cum ma apar ?
daca a cerut in instanta stabilirea paternitatii, veti face oricum test adn si se va dovedi ca nu sunteti tata copilului.
Paternitatea nu se dovedeste cu martori.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2015
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Test adn mario22 mario22 Cu privire la un test ADN ma poate ajuta cineva? Dintr-o fosta relatie a rezultat un copil,pana aici e minunat!Doar ca pe parcursul relatiei a aparut un al ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face? ContSters177044 ContSters177044 Situatia este delicata.Este vorba despre o viitoare mama singura , care va naste curand.Cei doi nu sunt casatoriti , ba mai mult , tatal biologic al copilului ... (vezi toată discuția)
Dovedirea paternitatii ginutzajoco ginutzajoco buna seara , am si eu o intrebare, daca tatal nu vrea sa recunoasca copilul, eu pot sa il dau in judecata pt stabilirea paternitatii, insa cheltuielile le voi ... (vezi toată discuția)