avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune gratuita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune gratuita

Buna seara.

Doresc sa fac o succesiune si am inteles de la cateva persoane ca aceasta se poate face gratuit (fara impozit si fara taxe la notar)in baza unei legi emise ce ceva vreme.

Este adevart acest luru? Daca da care este acea lege.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:28, 18 Mai 2015
Exclus dezbatere succesiune la notar fara achitare onorariu +taxe aferente
Probabil ca cei care v-au informat despre gratuitate,au auzit despre programul nou lansat de gratuitatea executarii cadastrului proprietatilor
Implementarea programului la nivelul intregii tari este prevazuta sa se realizeze pana in 2024este conditionat de alocarea de fonduri fiecarie structuri OCPI locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru andro_mariana andro_mariana Am inteles ca din mart-apr 2015 s-a votat legea gratuitatii cadastrului la case private.......am intrebat si mis-a spus ca este doar un proiect, ca se aplica ... (vezi toată discuția)
Cadastru gratuit Ionita2205 Ionita2205 Buna ziua! Ieri s-a anuntat ca pana in 2023 se va face gratuit cadastrarea tuturor cladirilor. Eu sunt cu actele in derulare si va intreb daca o sa beneficiez ... (vezi toată discuția)
Cadastru gratuit solaru solaru Vreau sa vand un apartament, si trebuie facut cadastru pentru inscrierea in cartea funciara a imobilului. Prin HG nr. 294/2015 am inteles ca se face ... (vezi toată discuția)