avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru

Am inteles ca din mart-apr 2015 s-a votat legea gratuitatii cadastrului la case private.......am intrebat si mis-a spus ca este doar un proiect, ca se aplica in mediul rural.....care este adevarul???
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:15, 18 Iulie 2015
ca nu este adevarat va nu se plateste cadastrul. eu asa stiu.
Daca altcineva detine informatia in ce monitor oficial a fost publicata aceasta lege poate ne lumineaza si pe noi daca are bunavointa.
cu stima, cassy
www.avocatnet.ro/content/art...
A fost adoptat programul de realizare gratuita a masuratorilor cadastrale a proprietatilor,dar trebuie evidentiat aspectul esential ca pogramul urmeaza sa se implementeze pe intreg teritoriul national pana in 2023
Concret este vorba despre alocarea fondurilor necesare
Actualmente exista un numar redus de UAT care au intrat in primul esalon si au primit fondurile necesare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare Carmen Dumitrescu Carmen Dumitrescu Va rog sa-mi spuneti cum pot beneficia de prevederile H.G.nr.294/2015 pentru a face un cadastru si intabulare gratuit? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cadastru gratuit solaru solaru Vreau sa vand un apartament, si trebuie facut cadastru pentru inscrierea in cartea funciara a imobilului. Prin HG nr. 294/2015 am inteles ca se face ... (vezi toată discuția)
Cadastru si carte funciara ninasave ninasave Buna seara In urma succesiunii mama si un frate al dansei au ramas cu casa si o parcela de pamant in indiviziune . Unde se pot adresa pentru efectuarea ... (vezi toată discuția)