Buna seara.
Ce este de facut in cazul in care un potential angajator nu isi mai respecta acordul privind angajarea?
Am dovada scrisa a faptului ca am fost la interviu,ca am fost ofertat,ca mi s-au cerut actele privind angajarea,iar dupa patru zile mi se transmite in scris ca viitorul angajator nu mai doreste inceperea colaborarii invocand motive care nu tin de persoana mea.Intre timp am refuzat alte oferte de angajare pentru ca am " batut palma " cu acesta :(
In legislatia noastra nu este reglementata promisiunea de angajare si, prin urmare, nu vad cum se poate angaja raspunderea acelei societati pentru faptul ca nu v-a mai angajat.
Dar in situatia in care o persoana isi prezinta demisia de la un alt angajator in baza "promisiunii" de angajare este posibila angajarea in vreun fel a raspunderii firmei pentru "prejudiciul" cauzat?
Prin "prejudiciu" consider salariul pe care angajatul nu il va mai primi ca urmare a pierderii locului de munca in baza unei promisiuni de angajare.
Sau numai daca exista un document scris, de exemplu, o cerere de angajare aprobata de noul angajator iar acesta renunta la angajare se pot cere astfel de daune?
Ma gandesc ca legislatia muncii este poate permisiva in favoarea angajatorului privind relatia angajator-potential angajat care inceteaza un contract de munca in baza unei promisiuni de angajare.
Calomnia
daescua
cum pot actiona in judecata pe cineva care imi distruge imaginea spunand lucruri neadevarate despre mine? in baza carui articol din codul civil sau noul cod ... (vezi toată discuția)
Daune morale
tzuku51
Ce conditii trebuie sa indeplinesc si in baza carui articol de lege pot solicita in instanta daume morale prntru calomnie?
Va multumesc. (vezi toată discuția)