Buna ziua! Va prezint următoarea situație: mă aflu in concediu crestere copil pentru un an. Copilul urmează să împlinească această vârstă pe 3 iulie, deci eu ar trebui să revin la muncă pe 3 iunie. Soțul, deși are dreptul legal, nu poate să beneficieze de luna de concediu de paternitate. În condițiile date, pe ce dată ar trebui sa revin eu la serviciu pentru a putea beneficia de stimulentul de inserție? Dacă revin pe 1 iunie e bine sau e necesară o perioadă mai mare până la implinirea celor 11 luni? E vreo problemă dacă intru direct in concediu medical de la data la care se reia contractul de muncă? Mulțumesc anticipat!
1. Pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa reluati activitatea inainte de a implini copilul 11 luni (pe 1 iunie este foarte bine).
2. - Puteti sa intrati si in concediu medical.
- Pe perioada de concediu medical primiti stimulentul de insertie.
3. Din Ordinul MMFPS 1474/2011:
Situatie:
Se poate acorda stimulentul de inserţie pe perioadele în care persoana beneficiară se află în concediu medical, concediu pentru îngrijirea copilului bolnav, alte tipuri de concedii medicale acordate în baza prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 399/2006, cu modificările şi completările ulterioare?
Solutie: Pe perioada concediilor medicale, concediilor pentru îngrijirea copilului bolnav sau altor tipuri de concedii reglementate de OUG nr. 158/2005, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 399/2006, cu modificările şi completările ulterioare, deoarece în aceste perioade sunt realizate venituri supuse impozitului pe venit, respectiv venituri din salarii, activităţi independente sau agricole, persoana poate beneficia de stimulentul de inserţie.