avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Reclamatie impotriva executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Reclamatie impotriva executor judecatoresc

Va rog sa ma ajutati, spunindu-mi unde ma pot indrepta cu o reclamatie impotriva unui executor judecatoresc, care a dat curs unei executari fara sa verifice veridicitatea sau existenta datoriei.
Multumim,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic,puteti sesiza oficial uniunea nationala a executorilor judecatoresti
Verificati temeinic acuza,deoarece orice executor judecatoresc demareaza procedura de executare silita la cererea creditorului si in baza documentelor justificative=titlu executoriu
multumesc frumos pentru raspuns.
daca eu nu mai am nici un fel de colaborare cu creditorul de un an si 6 luni, cum poate accepta executorul un dosar fara sa vada daca suma ceruta este sau nu reala ?
nu trebuie verificat ?

in acest caz, eu pot solicita si executa orice suma doresc,si de la oricine ?
fara sa mai spun faptul, ca nici una dintre cele trei parti decisive, in speta creditorul, executorul judecatoresc sau instanta, nu ne-a adus la cunostiinta existenta acestui demers...
in acest caz, eu ce ar trebui sa fac, sa accept ca desi nu am vreo datorie catre acest asa zis debitor, sa accept executarea silita ?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2015
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati aflat de executare.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat se plateste ? Radamante Radamante ....in caz de executare silita in situatia in care 1. Executorul fixeaza un onorariu. 2.Judecatoria nu accepta executarea silita. ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita blueblue blueblue Buna ziua, Executorul judecatoresc are nevoie de incuviintarea instantei inainte de emiterea somatiei de plata pentru un credit neachitat? Ce cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Executare silita irinacraciun irinacraciun Buna ziua, In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale, de la una din bancile din ro, pe care dupa o vreme nu l-am mai platit. Anul trecut am primit ... (vezi toată discuția)