Programul National de Cadastru si Carte Funciara 2015-2023 (PNCCF) a fost aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 294/2015, care a aparut in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 309 din 6 mai si se aplica de la data publicarii.
Am si si eu o intrebare in legatura cu aceasta lege daca imi puteti explica concret cum se peocedeaza ;ce acte imi trebiesc si unde trebiue sa depun aceste documente . va multumesc!
Legea a intrat in vigoare,dara daca parcurgeti atent continutul acesteia veti sesiza ca implementarea la nivelul intregii tari urmeaza sa se realizeze pana in 2024
Pentru realizarea programului urmeaza ca guvernantii sa prevada si sa aloce si fondurile necesare
In momentul de fata exista un numar de numai 13 autoritati locale care aplica programul
Puteti verifica daca unitatea dvs teritoriala se numara in primul esalon care au demarat programul de executare gratuit cadastru
Cadastru gratuit
solaru
Vreau sa vand un apartament, si trebuie facut cadastru pentru inscrierea in cartea funciara a imobilului. Prin HG nr. 294/2015 am inteles ca se face ... (vezi toată discuția)
Pnccf 2015-2023
torokaty
Programul National de Cadastru si Carte Funciara 2015-2023 (PNCCF) a fost aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 294/2015, care a aparut in Monitorul Oficial, ... (vezi toată discuția)
Lntabulare casa
daniela.ilea
Am o casa nou construita si doresc sa o intabulez .Am inteles ca a aparut un act normativ publicat in Monitorul Oficial din 6 mai 2015 in urma careia sa vor ... (vezi toată discuția)