avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... PNCCF 2015-2023
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

PNCCF 2015-2023

Programul National de Cadastru si Carte Funciara 2015-2023 (PNCCF) a fost aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 294/2015, care a aparut in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 309 din 6 mai si se aplica de la data publicarii.

Buna ziua

Intrebarea mea este, cum trebuie sa procedez, cui trebuie sa ma adreesez sa beneficiez si eu de programul respectiv.
Mentionez ca in CF nu figureaza toate constructile, dar dupa moartea tatalui meu in succesiune sint mentionate constructile ( casa) ca nu find trecute in CF.
impozitele sint platite pentru toata suprafata construita.

Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 21:57, 19 Octombrie 2015
Cadastrul gratuit se realizeaza la nivel de UAT .
Va puteti interesa direct la UAT locala daca aceasta a intrat in primul esalon ,daca se afla printre cele 147 scoase la licitatie in luna mai, pentru care nu s-au semnat inca contractele.
Detalii puteti citi aici
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru gratuit solaru solaru Vreau sa vand un apartament, si trebuie facut cadastru pentru inscrierea in cartea funciara a imobilului. Prin HG nr. 294/2015 am inteles ca se face ... (vezi toată discuția)
Programul national de cadastru si carte funciara 2015-2023 ANamariavictoria ANamariavictoria Programul National de Cadastru si Carte Funciara 2015-2023 (PNCCF) a fost aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 294/2015, care a aparut in Monitorul Oficial, ... (vezi toată discuția)
Lntabulare casa daniela.ilea daniela.ilea Am o casa nou construita si doresc sa o intabulez .Am inteles ca a aparut un act normativ publicat in Monitorul Oficial din 6 mai 2015 in urma careia sa vor ... (vezi toată discuția)