Buna ziua!As dori sa stiu si eu la ce anume ma pot astepta(ce mi se poate intampla!!!)intrucat in acest moment nu am platit ultima factura si nici nu doresc sa o mai platesc,pentru ca dupa parerea mea am fost inselat de catre compania telefonica!!..Sunt beneficiarul unui abonament de telefonie de 1 an 1/2,in acest timp,mi-am respectat intocmai contractul,nedepasind niciodata oferta mea de minute.Data in care platesc factura este intre 11 pana pe data de 25 ale lunii.In cazul neplatii(specificat in contract!)abonamentul meu trebuie inchis.Compania de telefonie nu mi-a inchis abonamentul,eu neplatind pe luna trecuta.... beneficiind de servicii in continuare!!!.Eu am depasit oferta mea de minute gratuite ,nestiind acest lucru,depasind mai exact de pe data de 27 pana pe data de 02 luna in curs,cu suma de aprox.100 euro!!!In contractul meu cu compania de telefonie mobila,este specificat ca limita mea de credit este de 75 de ron,In cazul pierderii,furtului(telefonului) sau depasirii limitei de credit!Va multumesc anticipat!
Pentru a va putea raspunde la intrebare trebuie vazut /citit cu atentie contractul, caci in ultima vreme firmele de telefonie practica o personalizare a contractelor incheiate, chiar daca la baza exista un contrat-cadru. Ca atare, puteti fi victima unui abuz sau puteti fi bun de plata
Dpmdv a doua varianta este mai posibila.