avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua - plecare de acasa inainte de majorat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua - plecare de acasa inainte de majorat

buna dimineata ma numesc cristina . vreau sa ma ajutati va rog frumos! am probleme in familie. eu nu am tata si stau cu mama si bunica. in casa bunici stau de 16 ani si de cateva luni bunica mea vrea sa ma deie si pe mine si pe mama afara din casa. eu am unde sa ma duc dar mama nu. eu fac 18 ani in septembrie anu asta si ca sa nu ma deie afara bunica mea si sa rada tot bloc de mine m.am gandit sa plec eu de acasa la prietenu meu la familia lui.ca familia lui stie situatia mea. vreau sa stiu daca pot pleca de acasa fara sa intervina politia. mai am 3luni si 3 saptamani pana fac 18 ani. ajutatima cu un sfat. va mutumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:35, 29 Mai 2015
Mama dv. ce urmeaza a face?
Oricum ar fi, datul asta afara dureaza cateva luni, legal, trebuie actiune in instanta, nu merge asa usor. Asa ca ar trebui sa va linistiti.
nu mai suport in casa asta atata cearta vreau sa stiu daca pot pleca de acasa inainte sa fac 18 ani am spus mai sus ca mai am 3 luni pana fac 18 ani. si vreau sa stiu daca se va implica politia. de mica am fost tinuta sub papuc fara sa ies afara fara nimic. si mama tot dupa fusta ei vrea sa ma tina

Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2015
cristinaciolac, utilizator
hei imi rasp si mie cineva la intrebarea mea!!
Nu trebuie sa plecati pana cand nu impliniti 18 ani pentru a nu va pune nici reputatia dvs. in pericol(daca tot tineti seama de ce spun cei din bloc) si nici pe cea a mamei dvs. (astfel fiind nevoita sa mai dea si declaratii pe la politie, de parca nu ii sunt de ajuns certurile cu bunica-dupa afirmatiile dvs.) Stati linistita inca 3 luni si 3 saptamani dupa care luati-va lumea in cap daca asta va este dorinta. Din respect pentru dvs. si pentru mama dvs. cum ati stat 16 ani la bunica mai rezistati inca 3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 17 ani marianamary97 marianamary97 buna ziua am 17 ani si mai am 9 luni si fac 18 ani. eu nu am tata traiesc de cand eram mica cu mama si bunica. am un iubitt mai mare cu 6 ani decat mine. ... (vezi toată discuția)
Tatal cel rau georgi1998 georgi1998 Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Eu am 17 ani jumate si nu am o viata destul de buna acasa. De mica o duc numai in certuri,scandaluri si cateodata chiar ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala fara intentie xstefan xstefan buna ziua, sunt nou pe aici. ce m-a facut sa vin aici, o fapta pe care sincer neintentionat am savarsit-o. in data de 3 ian a.c., eram intr-un grup de 6 7 ... (vezi toată discuția)