avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Valorificare nota concurs grefier
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Valorificare nota concurs grefier

Buna ziua!As vrea sa stiu mai multe detalii despre valorificarea notei obtinute la un concurs de ocupare a unui post de grefier cu studii medii,valabilitate,forma,sanse de succes,alte indrumari! MULTUMESC!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:38, 22 Mai 2015
Pentru viitor, nu va ajuta cu nimic nota obtinuta la un concurs pentru ocuparea unui post de grefier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grefier arhivar - valorificare nota? adryan_ss2 adryan_ss2 Buna. Stie cineva daca se poate valorifica si nota de la concursul pentru ocuparea unui post de grefier arhivar? Stiu ca nota obtinuta in urma sustinerii ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Grefieri cu studii medii covlea adriana covlea adriana La Curtea de Apel Ploiesti s-au scos la concurs 20 de posturi de grefieri cu studii medii. Eu am studii superioare juridice si as dori sa stiu ce salariu are ... (vezi toată discuția)