avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nerespectarea clientului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nerespectarea clientului

Buna,

De curand, s-au inceput lucrarile de izolare termica a cladirii in care locuim (pana aici toate bune) firma care se ocupa de placarea blocului cred ca isi bat joc de locatari, adica sa isi faca repede treaba si sa plece cu buzunarul plin cat de repede posibil lasand in urma o munca non profesionala.
Nemultumirea mea a venit in momentul in care ei s-au lipit cu izolatia de geamul de la balcon, lasand la vedere un dezastru

[ link extern ]

In fotografia atasata se vede clar bataia lor de joc, au zis ca putem vopsi sticla sa nu se mai vada, cand insistat sa repare au zis ca o se repare, au dat schela jos si au zis ca " au uitat " la fel au facut si la celalalt balcon. Oare ce as putea face ? Exista o lege, ceva care sa ii oblige sa lase in urma calitate? Eu ca si beneficiar nu ma simt respectat. Ei nici macar chitantele nu au fost in stare sa le scrie corect, daca adun chitantele nu imi da suma din factura. Sa chem ANAF-ul? Sa chem protectia consumatorului ?

Multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2015
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:53, 21 Mai 2015
Sesizati neregulile catre presedintele asociatiei de proprietari. Normal este ca la finalizarea lucrarilorsa se faca receptia iar din comisie fac parte reprezentanti ai asociatiei. Atunci se pot consemna neregulile, se poate atentiona executantul si nu i se achita pretul lucrarii pana nu remediaza si se face o noua receptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi ploua in balcon gicoto gicoto Buna ziua,am si eu problema,m-am mutat de curand intr-un apartament la etajul 3 din 4,si am constatat ca imi ploua in balcon din tavan,am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)
Balconul este parte comuna ? cine plateste reparatiile ? cristel52 cristel52 Stau la et, 10 si am hotarat sa izolez terasa cu polistiren extrudat pe toata suprafata corespunzatoare ap; meu. Initial presedintele asociatiei de locatari ... (vezi toată discuția)
Pagubiti de neprofesionisti in lucrari de reabilitare termica giginona giginona Buna ziua, ma poate indruma cineva cum sa procedez in urmatoarea situatie: locuiesc intr-un bloc care a intrat in programul de reabilitare termica. cei care ... (vezi toată discuția)