avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Schimbat autoutilitara noua in baza garantiei
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Schimbat autoutilitara noua in baza garantiei

Buna ziua! Am sa prezint pe scurt situatia noastra:
- pe 06.12.2014 am achizitionat o autoutilitara Renault Master de la un dealer Renault din Ploiest in leasing.
- pe data de 15.05.2015, dupa ce am spalat masina, am obervat, desigur si datorita ca era prima data cand ne uitam la caroseria masinii si era soare afara. o multitudine de pete de rugina pe toata caroseria. Masina a fost tinuta in garajul societatii noastre si s-a mers foarte putin cu ea: 5300 km de la achizitionare.
- pe data de 18.05.2015 am dus masina la service-ul dealer-ului din Ploiesti pentru o constatare. Au facut niste poze si le-au trimis la Renault in Franta pentru un raspuns dar cel mai probabil o sa ne fie sugerata o revopsire a masinii.

Aici intervine problema. Nu putem fi de acord cu aceasta solutie. Daca caroseria este rugininta si revopsirea nu se va efectua cum ar fi putut si ar fi trebuit sa se faca in fabrica, atunci peste un an iar o sa apara pete de rugina. Si atunci ce facem? O revopsim in fiecare an atat timp cat este in garantie si dupa o sa ajunge sa platim desigur.
Si in plus ca este inacceptabil pentru o masina noua sa pateasca asa ceva mai ales ca avand in vedere valoarea investitiei am incercat sa o protejam cat mai mult.
Noi am dori sa primim o masina noua. Cum se poate ajunge la aceasta solutie?

Alte discuții în legătură

Renault clio symbol ruginit la 2 luni dupa livrare!!!  MYRA  CIMPEAN MYRA CIMPEAN buna ziua! am un client care are o reala problema cu RENAULT NISSAN ROMANIA, din cauza unui autoturism renault clio symbol cumparat in decembrie 2007 si care a ... (vezi toată discuția)
Dosar de vandalism respins, ce e de facut ? vaanEl vaanEl Salut, am si eu urmatoarea problema, sper sa ma ajutati.. Am un Peugeot 206 din 2000,nasina are unele zgarieturi, iar aripa din dreapta spate e revopsita ... (vezi toată discuția)
Inselatorie masina second. vicii ascunse doomy852 doomy852 Buna seara, Acum 1 an am cumparat dintr-un targ auto o masina de la o persoana fizica. Vanzatorul mi-a aratat toate actele , totul in regula la prima ... (vezi toată discuția)