avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... D 200
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

D 200

Cenzorul si presedintele de asociatie trebuie sa depuna declaratia de venit pe2014.
Fac precizarea ca asociatia a declarant veniturile lunar in 112, a platit si declarant lunar cas, cass si impozitul de 16%
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:04, 20 Mai 2015
Probabil ca intrebati asta, nu-i asa?

In cazul infatisat de dv. nu trebuie sa mai depuna declaratia 200 decat daca au obtinut si altfel de venituri, care sunt insirate in declaratie.
De exemplu daca au avut apartamente inchiriate si au incasat chirie sau.... daca au vandut ceva actiuni la bursa de pe urma carora au obtinut castig etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cenzor maria207 maria207 Buna seara Va rog mult sa ma lamuriti la urmatoarea problema : s-a hotarat la sedinta angajarea cenzorului si a presedintelui . Stiu ca se face un ... (vezi toată discuția)
Firma administrare imobile Larisa-Lory Larisa-Lory Buna ziua, Doresc sa deschid o firma (SRL) care sa aiba ca principal obiect de activitate cod 6832. Imi trebuie neaparat sa am cursul de administrator, sau ... (vezi toată discuția)
Venit fiscalizat nickycrrry nickycrrry Buna ziua, Fac parte dintr-o asociatie de proprietari si sunt membru in comitetul executiv ca sef de scara din ianuarie 2013.Pentru aceasta funcție am ... (vezi toată discuția)