Buna ziua! Am avut o relatie frumoasa care a durat 4 luni pana am ramas insarcinata. In luna iulie am ramas insarcinata iar in luna decembrie a anului trecut m-am casatorit.Cele patru luni dinaintea sarcinii au fost minunate insa dupa au aparut tot felul de restrictii.Sotul meu este foarte autoritar si posesiv uneori cand este foarte nervos este si violent iar asta se intampla cand cineva nu este de acord cu ceea ce spune el.Nu este violent fata de mine insa loveste peretii,mobila,isi rupe hainele de pe el etc.In general cand vrea sa ma convinga sa fac un lucru insista foarte mult iar daca nu sunt de acord si ii intorc vorba incepe acest comportament violent. El doreste sa-i fac multi copii si probabil sa raman cu ei acasa iar el sa poata sa se plimbe pe unde doreste stiind sigur ca nu exista niciun barbat care sa se uite la mine din moment ce stau acasa cu copiii.Mentionez ca mai are un copil minor dintr-o alta relatie,o aventura spune el despre care nu stiu exact in ce circumstante a aparut pentru ca mereu m-a mintit in legatura cu asta,copilul sta cu mama lui intr-un apartament de-al parintilor lui.El este o persoana inteligenta dar pentru ca ai lui au bani nu vrea sa faca nimic sa ne descurcam singuri.In prezent locuim cu ai lui.Ma deranjeaza ca ma minte,ca mereu trebuie sa fac ce spune el,ca nu vrea sa faca ceva sa se descurce singur si mereu e pe banii parintilor,ca este violent,ca ma impiedica sa-mi fac o cariera prin presiuni si comportamentul lui violent ma face sa cred ca are probleme psihice. Care sunt sansele sa raman eu cu fetita? Mentionez ca el nu ar fi de acord cu divortul pentru ca sustine ca ma iubeste si nici nu stiu daca mi-ar da fetita desi eu alaptez,ea are doar doua luni. Ma tem ca o sa mi-o opreasca si pentru ca ei sunt niste oameni mai influenti.
Buna ziua,
Si daca este si daca nu este deacord cu un divort, acesta se poate pronunta la cererea dumneavoastra.
In mod normal minora va locui cu dumneavoastra.
Daca alaptati fetita nu cred ca poate sa obtina castig de cauza in justitie oricat de infuienti ar fi oricare dintre toti pe care ii cunoaste.
Nici nu este indicat sa ii dati minora la locuinta lui daca alaptati.